Mijn Verhaal

Wie ben ik?

Ik ben Ilse Fortuin en ben trainer Hormoonfactor, dat doe ik in mijn praktijk aan huis. Waar ik graag mensen laagdrempelig wil helpen om klachten te minderen, of zelfs van bepaalde klachten af te komen.

Hoe ik er tot gekomen ben om trainer Hormoonfactor te worden?

Vroeger had ik dagelijks pijn aan de benen en ik kon nog geen 5 minuten lopen of staan. Daarnaast had ik klachten als een opgeblazen buik, slecht slapen, hoofdpijn/migraine, vermoeidheid, moeilijk bewegen en pijn in de gewrichten, wat mij erg veel stress gaf.

Na jaren van medicatie en dokters bezoeken, die mij totaal niet serieus namen en mij het gevoel gaven van het kastje naar de muur gestuurd te worden besloot ik het heft, of eigenlijk mijn gezondheid in eigen hand te nemen.

Na wat zoeken op het internet kwam ik op de site “de Hormoon Factor”. Alle puzzel stukjes vielen op zijn plaats. Ik ben samen met een coach stap voor stap de pijlers van de hormoonfactor toe gaan passen.

De veranderingen die ik voelde had ik niet verwacht:

na 2 weken was mijn opgeblazen buik zo goed al verdwenen
ik kreeg meer energie
ik begon af te vallen wat daarvoor niet lukte
en na een jaar was ik pijn vrij!

Ik ben hier zo enthousiast over dat ik de opleiding Trainer Hormoonfactor ben gaan volgen en deze kennis die ik daar op gedaan heb wil ik graag met jou delen. Er bestaat een hoger gezondheidsniveau dan je nu ervaart!

 

Geïnteresseerd? Stuur mij een email voor mijn gratis E-book  3 stappen om af te vallen op de probleemzones 

 

voor                                              na